O nama

Godine 1999. smo dopunili delatnost autolimarskog servisa sa agencijom Sabljar na inicijativu Sabljar Žarka koji je radio u osiguravajućem društvu. Zbog potrebe da ljudima ponudimo paletu usluga na polju osiguranja i registracije vozila.

Godine 2001 Sabljar Žarko otvara DOO ,,Sabljar,, i kao pravno lice pruža jos ozbiljniju uslugu i u okviru kupoprodajnih ugovora kao i dodatne usluge prilikom uvoza automobila.

sabljar-smileGodine 2006 Žarko otvara agenciju za zastupanje u osiguranju ,,Sabljar Plus 021,, i tako nudi lepezu usluga na polju raznih vrsta osiguranja. Poseduje licencu NBS i nudi na tržištu potpuno samostalno, životno, putno, kasko kao i osiguranje u poljoprivredi.

U novembru 2015 godine, Sabljar Danijela ( supruga ) preuzima tehnički pregled ,,Pazini NSi,, doo u Temerinskoj 66 i tako u saradnji sa Nenadom Ilićem ( Pazini motors ) nastavlja sa ovim poslovima na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Obezbedjen je veliki parking prostor, klijenti imaju zanimljivu i veliku kancelariju gde mogu da pogledaju nove motocikle od partnerske firme ,,Pazini motors,,.

Uskoro ćemo otvoriti šalter za izdavanje registracionih nalepnica kao i šalter pošte. Dogradiće se dodatni prostor za klijente, odakle će moći da prate ceo postupak vršenja tehničkog pregleda na njihovom vozilu.

Imamo još dosta planova vezanih za mogućnost otvaranja kafića jer posedujemo veliki prostor i treba ga pametno iskoristiti kako bi klijenti imali potpunu komociju.

ZATO SA PUNIM PRAVOM MOŽEMO REĆI DA SMO SKORO 15 GODINA SA VAMA.